Onze cadeautips voor Vaderdag

Onze cadeautips voor Vaderdag

Het duurt niet lang meer voordat het Vaderdag is. Heb jij al een cadeau voor je vader of moet je op de valreep nog een cadeau regelen? Waarschijnlijk heeft je vader al wel voldoende stropdassen en is het wel eens tijd voor iets originelers. Daarom schieten we je graag te hulp. In deze blog helpen we je met een aantal cadeautips voor verschillende soorten vaders. We hebben onder andere rekening gehouden met de echte muziekliefhebber maar ook met de bankhanger. Deze cadeaus zullen hoe dan ook bij deze types vaders in de smaak vallen!

Cadeau voor de muziekliefhebber

Is jouw vader een echt fanatieke muziekliefhebber? Dan is een platenspeler een uniek cadeau om te geven. De platenspeler brengt je vader weer helemaal terug naar de tijd waarin de langspeelplaten de manier waren om naar muziek te luisteren. Misschien heeft je vader zijn meest dierbare platen wel bewaard en kan hij ze zo uit de kast trekken. De platenspeler biedt hoe dan ook een unieke muziekbeleving. De volgende platenspelers zijn bij MaxiAxi favoriet:

De Audizio RP310 is een van de nieuwste toevoegingen in ons assortiment. Het Italiaanse design van deze platenspeler zorgt allereerst voor een fraai aanzicht. Deze platenspeler is een prachtige aanvulling in een woonkamer maar ook in menig mancave zal deze platenspeler niet misstaan. Naast het uiterlijke aspect is natuurlijk het geluid van belang en ook op dit vlak levert dit model uitzonderlijke kwaliteit. Mede dankzij het inbegrepen Audio Technica element komt elk detail van de Lp tot zijn recht. Let op: De platenspeler beschikt niet over ingebouwde speakers dus je vader zal al over een stereoset moeten beschikken. 

De Fenton RP115 is absoluut een van de MaxiAxi bestsellers en dat heeft zijn redenen. Naast het unieke retro-uiterlijk is deze platenspeler erg makkelijk in gebruik. Je vindt namelijk alles wat je nodig hebt in de koffer zelf. Dit model is voorzien van ingebouwde speakers, een adapter voor singles, AUX-ingangen en zelfs Bluetooth. Daarnaast is het mogelijk met deze platenspeler Lp’s te digitaliseren. Met deze platenspeler geef je dus werkelijk een uniek cadeau wat direct na het uitpakken in gebruik kan worden genomen.

Cadeau voor de B-zanger

Waant jouw vader zich soms professioneel zanger? Zij het onder de douche, in de auto of (tot irritatie toe) overal waar je maar kan bedenken, dan is een karaokeset een uniek cadeau om aan dit soort vaders te geven. Hopelijk kan je vader tijdens de karaokesessies helemaal zijn ei kwijt. Daarnaast is het natuurlijk een leuke bezigheid voor de hele familie. Gezellige avonden zijn gegarandeerd! De volgende sets zijn goede sets om mee te beginnen:

Handzaam, goed geluid en gemakkelijk in gebruik. Van deze 3 factoren ben je verzekerd met de Fenton FT10LED. Dankzij de bluetooth en AUX ingangen verbind je dit apparaat gemakkelijk met een tablet, tv of laptop. YouTube staat vol met karaokevideo’s die je op deze apparaten af kan spelen. Vervolgens komt het versterkte geluid in deze speaker samen met de zang met behulp van de bijgeleverde microfoon. Deze karaokespeaker berg je relatief gemakkelijk op zodat hij niet altijd in de weg staat in je woonkamer. Daarnaast beschikt de Fenton FT10LED over een accu waardoor je hem overal kan gebruiken. Daardoor staat niets een karaokefeest in de buitenlucht in de weg en dankzij de ingebouwde LED lampjes ben je zelfs van verlichting voorzien.

Deze speaker is de grotere broer van de Fenton FT10LED en door de 2x 15" woofers ben je voorzien van een dijk aan geluid. Daarnaast wordt deze speaker geleverd met een tweetal draadloze microfoons zodat zelfs duetten tot de mogelijkheden behoren. Natuurlijk is deze karaokespeaker een stuk groter dan gemiddeld waardoor het mogelijk wordt om een flink volume uit deze speaker te krijgen. Om ervoor te zorgen dat deze karaokespeaker nog enigszins gemakkelijk te vervoeren is heeft de fabrikant de speaker voorzien van 2 wielen en een handgreep.

Cadeau voor de bankhanger

Doet jouw vader in zijn vrije tijd niets liever dan op de bank hangen, Netflixen of staat elke voetbalwedstrijd aan? Dan is het verbeteren van het geluid een van de eerste dingen waar we bij MaxiAxi aan denken. De volgende home cinema sets zijn de ideale gifts om aan een vader te geven die hier van geniet.

Deze stereo installatie zorgt voor een flinke verbetering van geluidskwaliteit als je hem vergelijkt met de speakers die in de meeste TV’s zijn ingebouwd. Dankzij deze toevoeging is de beleving van dat wat op de TV wordt gekeken natuurlijk nog groter. Ook films komen beter tot hun recht waardoor je je bij een goede actiefilm helemaal in het spektakel waant.

Waar de Fenton AV120BT zal volstaan in een relatief kleine woonkamer is deze set ook voor de grote woonkamers meer dan voldoende. Het surroundsysteem zorgt ervoor dat het geluid tot in detail te horen is zodat je optimaal van films, live concerten en series kan genieten. Een fijne toevoeging is dat de set ook is voorzien van Bluetooth zodat je een telefoon of tablet kan verbinden en zo naar je favoriete playlists kan luisteren.

Cadeau voor de vader die graag buiten is

Er zijn vaders die je zelden binnen op de bank zal treffen. In de tuin aan het werk of juist buiten aan het genieten, er zijn vaders die altijd buiten zijn. Ook voor deze vaders zijn er zeker cadeaus te vinden die gewaardeerd zullen worden. De volgende producten zijn enorm geschikt:

Met deze DAB radio op accu wordt het mogelijk overal naar muziek te luisteren. Deze radio ontvangt vele DAB+ zenders zodat favoriete radiozenders in hoge kwaliteit beluisterd kunnen worden. Daarnaast beschikt deze radio over Bluetooth connectiviteit en een FM ontvanger waardoor je bent voorzien van voldoende mogelijkheden om jouw favoriete muziek te beluisteren. De ingebouwde accu zorgt ervoor dat je het apparaat overal kan gebruiken en dus gemakkelijk mee naar buiten neemt. Zowel in de tuin als op bijvoorbeeld de camping is deze radio ideaal.

Dat een radio gemakkelijk draagbaar is heeft uiteraard veel voordelen maar velen vinden vaste installatie speakers ook een perfecte uitkomst. Deze Power Dynamics BGO65 speakers installeer je gemakkelijk in je tuin, onder een overkapping of bij het terras. De speakers zijn gemakkelijk met Bluetooth te verbinden zodat je tijdens de mooie zomeravonden naar je favoriete playlists kan luisteren.

Vaderdag cadeau kopen?

Hopelijk hebben we je met deze blog inspiratie gegeven voor een flink aantal unieke Vaderdag cadeaus. Wanneer je bij MaxiAxi een bestelling plaatst ontvang je jouw bestelling de volgende dag in huis. Daarnaast hanteren wij een zichttermijn van 30 dagen, mocht het cadeau dus toch niet helemaal geschikt blijken dan is retourneren helemaal gratis.
Mocht je toch nog vragen hebben over bovengenoemde of andere producten, neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten. Zij helpen je graag verder!

Gerelateerde producten

Chatten