Antari

Antari is sinds 1984 een van de toonaangevende wereldwijde fabrikanten van atmosferische speciale effecten, zoals mist, nevel en sneeuw. De producten van Antari worden gebruikt bij een breed scala aan internationale liveshows, tv-uitzendingen, festivals, bedrijfsevenementen, theater, concerten, clubs en themaparken. Antari stelt een flink aantal strenge kwaliteitsnormen waarmee ze het perfecte rookeffect voor de event en entertainmentindustrie nastreven.

Filteren

6 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

6 producten

Van laag naar hoog sorteren

Waarom Antari?

Antari heeft een ver doorontwikkeld research & development team dat bestaat uit ingenieurs en ontwerpers. Dit team stelt Antari samen met haar moderne productiefaciliteiten in staat om voortdurend nieuwe geavanceerde special effects op de markt te brengen. Daarnaast zijn de producten van Antari ontworpen en vervaardigd om te voldoen aan alle internationale veiligheidsnormen zoals CE, LVD en EMC. Antari houdt tevens rekening met de nieuwste belangrijke milieuoverwegingen.

Antari kopen?

Voor de producten van Antari kan je terecht bij MaxiAxi. Mocht je nog vragen hebben over een specifiek product van Antari dan kan je altijd terecht bij een van onze productspecialisten. Bij MaxiAxi ontvang je 2 jaar garantie en heb je een zichttermijn van 30 dagen. Ben je dus niet tevreden over je aankoop? Dan mag je binnen 30 dagen gratis retourneren.

Chatten