LED verlichting

Filteren

Producten 1-24 van 239

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 239

Van laag naar hoog sorteren

LED Verlichting

LED staat voor "Light Emitting Diode" maar dat is verder niet heel belangrijk. We kunnen rustig zeggen dat LED de toekomst heeft want het heeft een aantal grote voordelen ten opzichte van conventionele verlichting. In ons ruime assortiment LED verlichting vind je alles van LED movinghead tot LED scanner en van LED Par spot tot LED stroboscoop.

De voordelen van LED

Waarom zou je kiezen voor LED verlichting?

  • LED heeft een ontzettend lange levensduur, vaak tot wel 50.000 uur.
  • Het is energiezuinig.
  • Het wordt nauwelijks warm en dat maakt het veiliger.
  • LED heeft de mogelijkheid tot het mengen van kleuren. Eén enkele LED kan vaak meerdere kleuren weergeven, inclusief UV / Blacklight.
  • Met LED verlichting kan ook dimbaar zijn.
  • LED is veel schokbestendiger. Dit is bijvoorbeeld erg praktisch bij movingheads.

LED Verlichting met DMX

Veel van onze LED verlichting is via DMX aan te sturen en kan dus zonder problemen worden opgenomen in een bestaande installatie. Met een DMX controller kun je een grote stap zetten richting het professionaliseren van je lichtset. Om je op weg te helpen in de wereld van DMX hebben we een blogpost geschreven waarin onze productexpert Rob je op weg helpt: DMX Lichteffecten, waar begin ik Rob?

Wat moet ik kiezen?

De keuze in LED verlichting is ontzettend groot. Om je een klein beetje te helpen bij het maken van een keuze geeft onze productexpert Tim een aantal voorzetjes:

Veel licht voor de allerlaagste prijs
Met de MAX LED Lichteffect Jelly DJ Ball heb je verrassend veel licht voor een ongekend lage prijs. Het effect is redelijk basic maar prima geschikt om je feestje mee aan te kleden. Hij heeft een automatisch programma en kan ook muziekgestuurd werken. MAX LED Lichteffect Jelly DJ Ball
Perfecte sfeerverlichting, bijvoorbeeld voor de horeca
De BeamZ Horeca Sfeerlicht LED PAR64 met afstandsbediening en DMX is perfect om bijvoorbeeld je restaurant, café, winkel of beursstand aan te kleden met fantastische sfeerverlichting. BeamZ Horeca Sfeerlicht LED PAR64 met afstandsbediening en DMX
Ideaal voor je feest
Om je feest eenvoudig en betaalbaar aan te kleden is onze MAX PARBAR ideaal. Je hebt daarmee verschillende (2x RGBW LED spot en 2x Jellymoon) lichteffecten aan een T-bar met standaard. Plus een afstandsbediening.
Als je echt uit wilt pakken kun je ook kiezen voor zijn grote broer. Met de BeamZ Showbar all-in-one lichtset heb je een compleet pakket met een hele rij fraaie lichteffecten, handige draagtas, voetcontroller en afstandsbediening. MAX PARBAR met 2x RGBW LED spot en 2x Jellymoon incl. statief BeamZ Showbar all-in-one lichtset met draadloze voetcontroller
Professionele maar betaalbare lichtshow
Onze BeamZ Panther 15 Duo Set is een aanrader als je richting de professionele kant wilt gaan. Het is complete set van twee krachtige movingheads. Ze zijn aan te sturen via DMX maar kunnen ook muziekgestuurd werken. En dat alles in een handige tas. BeamZ Panther 15 Duo Set in Flightbag met afstandsbediening

Advies op maat

Heb je nog vragen? Wil je advies bij het kiezen van LED lichteffecten of loop je tegen problemen aan bij het aansluiten? Onze productexperts helpen je graag.

Chatten