Rookmachinevloeistof

Ben je op zoek naar rookvloeistof voor je rookmachine? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor allerlei soorten rookvloeistoffen, speciaal voor je rookmachine. 

Filteren
Filteren

18 producten

Van laag naar hoog sorteren
  1. Type vloeistof
    Rookvloeistof
Filteren

18 producten

Van laag naar hoog sorteren

Ben je op zoek naar rookvloeistof voor je rookmachine? Dan ben je bij MaxiAxi.com aan het juiste adres. In ons assortiment kan je namelijk terecht voor allerlei soorten rookvloeistoffen, speciaal voor je rookmachine. 

Wat is rookvloeistof?

Als je op zoek bent naar rookvloeistof dan heb je waarschijnlijk al een rookmachine of ben je van plan om een rookmachine aan te schaffen. Rookvloeistof is de basis van je effect, zonder de juiste vloeistof creëer je namelijk geen rookeffect. Onze rookmachinevloeistoffen zijn direct te gebruiken, ze hoeven dus niet eerst nog gemengd te worden.

Kan ik zelf rookmachinevloeistof maken?

Nee, we raden je altijd af om zelf bezig te gaan met het maken van vloeistoffen. Het is ontzettend belangrijk dat rookvloeistof bestaat uit de juiste samenstelling. Hier moet je dus echt verstand van hebben. Als je niet de juiste vloeistoffen gebruikt dan kan het effect hebben op de gezondheid en machine.

Welke rookvloeistof heb ik nodig?

Het is belangrijk om te weten dat je in ons assortiment alleen terecht kan voor gecertificeerde vloeistoffen. Hierdoor weet je zeker dat je een vloeistof hebt die, bij normaal gebruik, veilig is. Onze rookmachinevloeistoffen zijn geschikt voor alle machines en zijn dus niet schadelijk voor de gezondheid. 

In ons assortiment kan je terecht voor allerlei verschillende soorten rookmachinevloeistof. Vrijwel alle vloeistoffen zijn op waterbasis maar verschillen onderling wel. Zo is de rookdikte van de ECO-vloeistof minder dan van de ultra geconcentreerde vloeistof. Het kleurverschil van de verschillende vloeistoffen maakt overigens niet uit, de rook die uit de machine komt is gewoon grijs, ongeacht de kleur van de vloeistof. Wil je dus écht het maximale uit je feestverlichting halen? Dan raden wij de ultra geconcentreerde rookvloeistof aan. Met deze vloeistof creëer je een dikker rookeffect waardoor de lichtstralen van je verlichting nog beter zichtbaar worden.

Hoeveel rookvloeistof heb ik nodig?

Dit is erg afhankelijk van het type rookmachine en de manier waarop je de machine gebuikt. Wil je de kamer de hele avond blank van de rook zetten? Dan heb je meer vloeistof nodig. We kunnen hier dus geen duidelijk antwoord op geven. Gebruik je de rookmachine voor recreatief gebruik? Dan is een liter vaak voldoende voor een avond. Wil je bijvoorbeeld je horecagelegenheid vol met rook zetten? Dan raden je aan om te kiezen voor 5 of 10 liter rookvloeistof. Je hebt dan altijd voldoende.

Vloeistof voor rookmachine kopen

We hopen natuurlijk dat al je vragen beantwoord zijn. Heb je toch nog vragen? Dan staat onze klantenservice dagelijks voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Bij MaxiAxi kan je altijd terecht voor de scherpste prijs en de beste service. Voor 22:00 besteld? Dan heb je het morgen al in huis.  

Chatten