Bellenblaasmachines

Een bellenblaasmachine is perfect voor ieder feestje. Of je nou een kinderfeestje viert of een festival organiseert, onze bellenblaasmachines zijn een gegrandeerd succes! 

Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Filteren

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Bellenblaasmachines
❓ Wat is een bellenblaasmachine?

Een bellenblaasmachine creëert de mooiste bellen. Dit maakt een bellenblaasmachine ontzettend leuk tijdens een kinderfeestje, een warme zomerdag maar ook tijdens een evenement of festival. Bij ons kan je terecht voor bellenblaasmachines die geschikt zijn voor recreatief gebruik maar ook professionele bellenblaasmachines.

❓ Hoe werkt een bellenblaasmachine?

Een bellenblaasmachine werkt altijd op bellenblaasvloeistof. Deze vloeistof doe je in de daarvoor bestemde tank. De vloeistof wordt dan door de armen geblazen waardoor er bellen ontstaan. Deze bellen worden door de ruimte geblazen waardoor de ruimte zich verspreiden.

💲 Wat kost een bellenblaasmachine?

Bellenblaasmachines zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en formaten. Ben je op zoek naar een bellenblaas voor kinderen? Dan kan je in ons assortiment terecht voor goedkope bellenblaasmachines van een paar tientjes. Maar ook de professionele bellenblaasmachines zijn bij ons ruim verkrijgbaar. Met een professionele bellenblaasmachine kan je probloomloos de grotere ruimtes voorzien van de mooiste bellen.

Bellenblaasmachine kopen

Ben je van plan om een machine aan te schaffen maar weet je niet zo goed waar je op moet letten? Dan helpen wij jou natuurlijk graag! Wij hebben bellenblaasmachines voor zowel kleinere feesten en partijen maar ook voor professioneel gebruik. Op ieder product krijg je standaard 2 jaar garantie en kan je dus zorgeloos genieten van het door jou gekozen product. 

Geef je thuis een feestje of wil je de machine in een kleinere zaal gaan gebruiken? Dan hebben wij een aantal bubbelmachines die de ruimte voorzien van de mooiste bubbels. Ze zijn bijvoorbeeld ontzettend leuk tijdens verjaardagen, tuinfeestjes en kinderfeestjes! We raden aan om te kiezen voor een compact model zodat deze na gebruik gemakkelijk opgeborgen kan worden.

Bellen combineren met rook- en lichteffecten

Wil jij het feest compleet maken? Dan hebben wij een aantal bellenblaasmachines met rook- en lichteffecten. De combinatie van verschillende effecten zorgt dat jij de hele avond het publiek blijft verbazen. Naast het gebruik in diverse horecagelegenheden worden de bellenblaasmachines ook veel gebruikt bij musicals en optredens. 

Professionele bellenblaasmachine

Ben je op zoek naar een bellenblaasmachine voor in een café, discotheek of festival? In ons assortiment kan je terecht voor professionele bellenblaasmachines. Deze zijn van een groter formaat en produceren hierdoor meer bubbels waardoor de hele ruimte voorzien wordt van de mooiste bellen. Een voorbeeld is de Beamz BG5000 professionele bellenblaasmachine in flightcase. Deze machine weet binnen 25 seconden maar liefst 100m2 te voorzien van bellen en kan je aansturen met een DMX.

Effectmachines

Naast bellenblaasmachines kan je bij ons ook terecht voor rookmachines en sneeuwmachines

Bellenblaasmachine kopen bij MaxiAxi

Sinds 2010 zijn wij het adres voor licht, geluid en specialeffects. Dagelijks zit een gespecialiseerd team klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Neem direct contact op met onze klantenserviceteam en laat je verbazen.

Chatten