Discolampen

Discolampen zorgen voor een echte party sfeer. De vaak felle discolampen verspreiden licht in verschillende kleuren. Dit is natuurlijk ontzettend leuk in een disco, maar ook in een café of huiskamer.

Filteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Filteren

Producten 1-24 van 27

Pagina
Van laag naar hoog sorteren
Veelgestelde vragen over Discolampen
🔍 Wat zijn discolampen?

Discolampen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Zo kan je bij ons terecht voor discolampen die perfect passen bij een verjaardag maar ook voor professionele discolampen die gebruikt kunnen worden tijdens een evenement of festival. Het is maar net hoe professioneel jij het aan wilt pakken. Ben je op zoek naar een geluidsgestuurde discolamp? Of kies je toch liever voor aansturing via DMX. Het kan allemaal!

😎 Welke soorten discolampen zijn er?

Discolichten zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een vrolijke jellyball, een flitsende stroboscoop of een mysterieuze blacklight. Er is ontzettend veel keus en dat maakt het ook zo leuk. Met onze discolichten kan je namelijk gemakkelijk verschillende lichteffecten combineren waardoor er een echte lichtshow onstaat.

🚨 Is discolicht gevaarlijk?

Discolichten zijn niet gevaarlijk. Het is wel belangrijk dat je op een normale manier omgaat met discolampen. Het is bijvoorbeeld af te raden om constant in de lamp te kijken of heel dicht bij een lamp te gaan staan. Omdat al onze discolampen beschikken over een LED lamp worden deze niet warm. Hierdoor kunnen we de veiligheid van onze lampen altijd garanderen.

🔌 Hoe sluit ik discolampen aan?

Hoe je een discolamp aansluit hangt af van het type lamp. Er zijn tal van lampen die je alleen maar in het stopcontact hoeft te steken. Dit soort lampen reageren op de muziek waardoor het echt plug & play is. Heb je een café of eigen drive-in-show? Dan is het ook mogelijk om je lampen via DMX aan te sturen.

Wat zijn discolampen?

Het woord discolamp, ook wel discolichten genoemd, is een verzamelwoord voor een groot aantal verschillende soorten lampen. Deze lampen zorgen gezamenlijk voor een feestelijke sfeer, je kan dus denken aan knipperende discolichten in één kleur, maar ook discolampen die een hele ruimte voorzien van de mooiste kleuren en figuren.

Waar gebruik je discolampen?

Discolichten kan je eigenlijk overal voor gebruiken. Het grote voordeel van discolampen is dat ze goedkoper zijn dan de professionele party verlichting. De lampen zijn dus perfect te gebruiken tijdens een verjaardag of kinderfeestje.

Discolampen voor kinderen

Kinderen zijn dol op disco verlichting, Je hoeft de ruimte alleen maar donker te maken, de discolamp aanzetten en de mooiste kleuren verspreiden zich over de ruimte.

Discolampen kopen

Bij MaxiAxi kan je terecht voor een ruim assortiment discolampen in allerlei verschillende soorten en maten. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit movingheads, jellyballs en stroboscopen. Wil je het optimale uit je discolamp halen? Dan is een rookmachine zeker het proberen waard! Door de rook zie je de lichteffecten namelijk nog beter.

Chatten