Skytec Mobiele Geluidsinstallatie

 

Mobiele geluidsinstallaties vergelijken?

Mobiele geluidsinstallaties van SkyTec zijn niet meer weg te denken uit de wereld van nu. Op sportscholen en bij bootcamps worden deze mobiele instalaties gebruikt door trainers om duidelijk over te komen en hun stem te sparen. Presentaties, binnen of buiten worden duidelijker met goed geluid en een verstaandbare spreker. Daarnaast kunnen complete trainingen worden opgenomen met de ST140, ideaal voor herhaling en om gesproken content te delen op sociale media of met deelnemers. Daarnaast zijn de mobiele geluidsinstallaties van SkyTec uitermate geschikt om trainingen en thema's af te maken met muziek en film. De ST serie van SkyTec is samen met verschillende gebruikers ontwikkeld. Hierdoor is een serie ontstaan die aansluit bij een breed scala toepassingen.

Welke mobiele geluidsinstallatie is geschikt voor mij?

Vergelijk ze hier. Er is een SkyTec ST voor elke toepassing. Of hij nu dagelijks gebruikt wordt in trainingsituaties, af en toe bij presentaties en trainingen, alleen voor muziek of ook voor video? Een complete vergelijking vind u onderaan deze pagina.

  ST100 Detail display
     
   

ST serie van SkyTec

De ST serie bestaat uit 4 mobiele speakers, elk met hun eigen kwaliteiten en altijd geschikt voor mobiel gebruik. In alle varianten is een accu verwerkt die urenlang zorgt voor voldoende vermogen. Met een Mobiele geluidsinstallatie bent u letterlijk vrij om te gaan en te staan waar u wilt en zijn trainingen en presentaties in de vrije natuur prima mogelijk.

 

 

 

Mobiele geluidsinstallaties in de praktijk

Overweeg je om een mobiele geluidsinstallatie aan te schaffen? Neem dan op je gemak een kijkje in het assortiment van MaxiAxi!

Functionaliteiten

Een mobiele geluidsinstallatie kan gemakkelijk naar een andere locatie worden verplaatst, of dat nu binnen of buiten is. Mobiele geluidsinstallaties zijn compact, degelijk, licht van gewicht en zo ontworpen dat ze eenvoudig te transporteren zijn. Mobiele geluidsinstallaties zijn ideaal voor DJ’s en bands die steeds op verschillende plaatsen optreden. Maar ze zijn ook ideaal voor bijvoorbeeld dans- en zangdocenten.

Voordelen

  • Draagbaar
  • Geen kabels nodig
  • Multifunctioneel
  • Gemakkelijk in gebruik

 

  ST100 Front
     
ST100 Detail display  

Mobiele accesoires

Standaard worden de mobiele geluidsinstallaties van SkyTec geleverd met de accesoires die aansluiten bij de functies. Daarnaast zijn er verschillende accesoires bij te bestellen.

Het is ook mogelijk om een extra speaker op de ST aan te sluiten. Kies hier voor een actieve speaker, in een actieve speaker is een versterker verwerkt. Bedenk hier of het nodig is om een actieve speaker op accu te kiezen of dat het ook prima is om met netstroom te werken.

 

SkyTec

ST100

ST120

ST140

ST180

CD  Ja Ja Ja Ja
DVD - Ja Ja -
USB Ja Ja Ja Ja
SD Ja Ja Ja Ja
Microfoon 2 1 2 2
Bodypack + headset - 1 - -
VHF Ja Ja - Ja
UHF - - - -
Opname - - Ja -
Karaoke Ja Ja Ja Ja
Tophat Ja Ja Ja
Microfooningang 1 2 2 2
Aux in Ja Ja Ja Ja
Aux out Ja Ja Ja Ja
Accu's 1 1 1 2
  4-6 uur 4-6 uur 4-6 uur 3-4 uur
Handgreep Ja Ja Ja Ja
Trolleywieltjes Ja Ja Ja Ja
VGA out - Ja Ja -
Gewicht (in kg) 15,3 17,3 18,2 25,3
Woofer grootte 8" 8" 8" 10"
Equalizer Ja Ja Ja Ja
Opname - - - Ja
Wattage 250W 250W 250W

450w

  Meer informatie over de ST100 mobiele geluidsinstallatie Meer informatie over de ST120 mobiele geluidsinstallatie Meer informatie over de ST140 mobiele geluidsinstallatie Meer informatie over de ST180 mobiele geluidsinstallatie