Rode

RØDE is een wereldwijd bekende microfoonfabrikant. Het bedrijf is in 1967 in Australië opgericht door Henry Freedman. De hoofdvestiging van RØDE is tot op heden te vinden in de Australische stad Sydney. Door de jaren heen heeft RØDE zich ontwikkeld tot een van de bekendste microfoonfabrikanten ter wereld. De microfoons van RØDE zijn voornamelijk terug te vinden in studio’s maar worden ook gebruikt in vele live scenario’s. De kans is daarmee erg groot dat je al vaak (waarschijnlijk onbewust) het werk van de microfoons van RØDE hebt gehoord.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom RØDE?

De bekende naam van RØDE komt niet uit het niets. Door de jaren heen heeft RØDE haar microfoons tot in de puntjes ontwikkeld. Met een team van ondertussen meer dan 250 mannen en vrouwen werkt RØDE aan de ontwikkeling van haar microfoons. Zo beschikt RØDE over diverse teams die allemaal samenwerken aan de ontwikkeling van een microfoon. Zo is er een team elektronica engineers en een team technische engineering maar ook industrieel ontwerp en een team audio- en akoestiek techniek. Daarnaast zijn er nog vele andere vakgebieden waarop RØDE over gekwalificeerd personeel beschikt. Met een dergelijk team is het bijna logisch dat de microfoons van RØDE van oerdegelijke kwaliteit zijn en vaak ook over de nieuwste technologie beschikken.

Wanneer je voor RØDE kiest dan kies je voor kwaliteit. Zowel in de studio als in live situaties is de kwaliteit uitzonderlijk goed. Daarnaast houdt RØDE haar prijsstelling reëel, zo kan je zelfs als beginner voor een betaalbare prijs al over een RØDE-microfoon beschikken.

USB microfoons van RØDE

Naast het ontwerpen en fabriceren van conventionele microfoons is RØDE ver met de ontwikkeling van USB microfoons. Deze microfoons worden vaak gebruikt voor thuis studio’s en podcast opstellingen. Het voornaamste voordeel van USB microfoons is dat je ze gemakkelijk direct op een PC of laptop aansluit zonder dat je een audio-interface nodig hebt.

RØDE kopen?

Wanneer je een microfoon van RØDE wil kopen ben je bij MaxiAxi aan het juiste adres. Bestel je RØDE microfoon vandaag voor 22.00uur en ontvang je bestelling de volgende dag nog in huis. Daarnaast biedt MA 2 jaar garantie en een zichttermijn van 30 dagen. Ook voor al je vragen over de producten van RØDE kan je bij een van onze productexperts terecht.

Chatten