Review voor Vonyx AP1200ABT Actieve 600W 12" speaker met MP3 en Bluetooth

 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

2 artikel(en)

 • Fantastische Actieve Spreaker - " VONYX AP1200ABT ACTIEVE 600W 12" SPEAKER MET MP3 EN BLUETOOTH "
  Heb de " VONYX AP1200ABT ACTIEVE 600W 12" SPEAKER MET MP3 EN BLUETOOTH " gekocht en sta er perplex van wat daar aan geluid uitkomt. Sta nu op het punt een 2de bij te kopen en die met elkaar te verbinden. Zeer deskundige uitleg gekregen , die mensen weten waar ze over spreken dus geen bla bla .... maar zeer goede informatieve en deskundige informatie aan de telefoon gekregen. En zoals altijd op tijd betaald = op tijd THUISGEKREGEN !!!!! Maxiaxi doet wat hij beloofd , gewoon SIMPLY THE BEST !!!!!!!!!!!!!! Raad het zeer aan om dit aan te kopen bij Maxiaxi , want daar is een gegeven woord een werkelijk woord dus niet aarzelen ..... Kopen = 100% SAVE.
 • Perfecte prijs kwaliteit verhouding
  Ik heb een tijdje gezocht naar een leuke speaker voor huis tuin en keuken gebruik. Feestje in de tuin, een kinderfeestje of een plaats op onze eigen sportkamer in huis. Ik kocht 1 AP1200 actieve speaker met BT en een AP1200 Actieve speaker zonder BT, dit zodat ik wellicht in de toekomst nog twee 1200 passieve speakers kan kopen (ik wacht op leuke aanbieding! :)) in combinatie met twee standaards!
  Na "The Unboxing" thuis, ik kon niet wachten, overtrof deze installatie al mijn verwachtingen. Huis tuin en keuken gebruik is zacht uitgedrukt want met deze set combinatie (maar ook als speaker "stand alone" kun je een kleine zaaltje al goed voorzien van een mooi geluid! Alle belangrijke instellingen kun je via de achterkant van de speaker zelf gemakkelijk instellen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf de hoge en lage tonen regelen en de bas naar wens toevoegen. De bluetooth connectie werkt perfect!
  Deze set is dan ook een echte aanrader!

  Rest mij nog even iets kleins te vermelden over MaxiAxi zelf
  Vooraf: Gebeld voor wat advies. Ik werd fijn en zeer professioneel te woord gestaan, men nam de tijd om mij te voorzien van de informatie die ik wilde hebben.
  De bestelling: Besteld om 19:30 en de volgende dag om 14:00 al geleverd!
  Naderhand: Zeer tevreden over product en afhandeling.

  Al met al super MaxiAxi!
  Bedankt!
  Ivo
 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

2 artikel(en)


Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Bestel dit product

Normale prijs: € 179,95

Special Price € 159,00