Review voor Fenton SHFT655B Zuil Luidspreker set 2x 8" + 1x 6,5"

 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

7 artikel(en)

 • Super Geluid
  Heb ongeveer 2 uur geleden mijn set binnen gekregen meteen aangesloten top geluid zowel bij muziek als bij films als bij mijn tv.

  Dank je wel voor deze mooie goed betaalbare set boxen.

  Ga zo door MAXIAXI.

  Grtjs Ser
 • Zuilspeakers SHFT 655B
  ik ben over 2 items NIET tevreden ..Gelieve dit te melden .......een van de contact stekkers ( de zwarte ) draaide los ...heb hem vast gevezen .... En de galmgaten onderaan zaten er los in (waren niet gelijmd ),,,,,,ik heb deze ook vast gelijmd ......!!!!!voor de rest vind ik ze prima ...... daarom geef ik een 4 sterren voor afwerking .....anders was het een 5 geweest ...spijtig hééé voor zo'n nalatigheid .......!!!!!

  --------------------
  Reactie van MaxiAxi:

  Hallo Hugo,

  Erg vervelend dat je de speakerset niet helemaal in goede staat hebt ontvangen. Het kan natuurlijk niet de bedoeling zijn dat je na ontvangst de apparatuur zelf moet repareren. Dat willen we dus sowieso graag netjes oplossen maar ik heb het idee dat dat in dit geval niet meer nodig is. Mochten we alsnog wat voor je kunnen betekenen dan horen we dat natuurlijk graag.
  In ieder geval excuses voor het ongemak en voor nu veel plezier gewenst met je speakerset!
 • Super set
  Deze gekocht omdat 'het kleine broertje' (SHFT60B) toch iets tekort kwam naar mijn smaak, met name in de bassen. Deze geven een mooi vol, warm geluid over het hele spectrum. Ongelofelijk voor het geld. Afhandeling van de omruil perfect afgehandeld door Maxiaxi. Staan er nu 6 weken, heb ze uitgebreid getest met allerlei soorten muziek: pop, klassiek, jazz, electro... en alles komt er goed uit. Heel blij mee. Top!
 • NOOIT VERWACHT
  Ja inderdaad dit had ik nooit verwacht, ik heb lang zitten dubben wat wil ik kopen, ben tenslotte bij deze set uitgekomen en wat ben ik een gelukkig mens. Ja ze zijn groot maar dat staat wel imposant in onze kamer en dan het geluid, TOPPIE. Hoog en laag is heel mooi en dat voor die prijs. Ik begrijp er niets van, ik heb speakers gehad (IMF transmissielijn) 1500 per stuk en die klonken niets beter. Ben hier dus heeeeeel blij mee. Ook binnen 1 dag geleverd, bedankt MAXIAXI. Jullie hebben mij gelukkig gemaakt met deze kwaliteit.!!!!!!!!!
 • Super sound
  Ik heb deze speakers bij een vriend beluisterd en de speakers klonken boven verwachting. Ik heb ze nu ook besteld en sluit ze straks aan op een Pioneer VSX422-S. De huidige front speakers verkassen naar de surround aansluitingen.
  Ben je op zoek naar betaalbare speakers dan raad ik deze aan. Voor het geld een uitstekend geluid en ze spelen echt alles zeer goed.
 • Perfecte speakers voor weinig geld
  Ik had nog nooit van het merk Skytronic gehoord. Na een tijdje rondspeuren op het net en na wat reviews uit England en de USA van dit merk ben ik toch nieuwsgierig geworden. Design zit er mooi uit en past ook mooi bij mijn interieur. En had niet veel geld te besteden dus deze set besteld uit nieuwsgierigheid. Na 1 dag waren ze al geleverd. Snel aangesloten en wat cd's gepakt met verschillende muziek soorten. Nou ik was ontzettend verbaasd wat voor mooi geluid er uit kwam. Heerlijk zuiver ook op zeer vol vermogen en geen vervorming. Dat met de Sony 1200 ES receiver. Gewoon goed geluid. Klinkt nog beter dan de Jamo silhouette zuilen die ik ook heb staan. Dus nu zijn Skytronic mijn front speakers geworden en de Jamo back speakers. Ik zou zeggen laat je niet in de maling nemen door die dure (logo's) merken. Voor weinig geld super speakers. Ten zeerste aanbevolen.

  Ron.
 • Super geluid
  Super speakers met volle toon tot zeer hoog volume.
  Prijs/kwaliteitsverhouding is naar mijn mening ongekend.
 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

7 artikel(en)


Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Bestel dit product

Normale prijs: € 199,95

Special Price € 169,90