Review voor SkyTronic SHFT60B Zuil Luidspreker set 2x 6.5"

 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

Artikelen 1 tot 29 van 29 in totaal

 • SkyTronic SHFT60B Zuil Luidspreker set 2x 6.5"
  Hallo beste mensen. Heb deze speakers besteld had hiervoor de p5 van b&w die waren opgeblazen. Tweeter stuk alles stuk dus heb toen deze speakers compleet overgezet in mn B&W P5 kasten en tot mijn grote verbazing klinkt t hetzelfde als hiervoor. Nou ben ik geen audio magnaat maar voor dit geld t is ongeloofelijk. Bass is goed, mid en hoog ook en ze kunnen qua wattage ff meer hebben dan mn B&W p5 topspeakers.
 • Goed, maar kan beter
  Deze set besteld en aangesloten op de hifi. (Sony str-dh520 tuner/versterker). Inderdaad een echt goed geluid, mooi helder en zuiver. Wel een tikje direct naar mijn smaak. Ook de bas weergave vond ik niet optimaal. Kan niet precies zeggen waar het aan ligt, maar het klonk niet natuurlijk en niet echt diep. Daarom heb ik ze terug gestuurd en het grote broertje gekocht, de Fenton SHFT655B. Met 2 x 8 inch woofers geeft die set een veel fijner, warmer geluid en mooiere, diepe bassen. Het is maar waar je van houdt, maar voor die 69 euro meer heb je - naar mijn mening - een veel betere set. En 169 is nog echt geen geld voor wat je krijgt!
 • Zeer goede boxen.
  Top speakers voor het geld en staan als keyboard muziek weergevers.
  Meteen maar uitgeprobeerd met een stevig orgel rocknummer.
  Speakers geven goed en helder geluid en vertonen geen krimp wanneer het vermogen word opgevoerd en zie zelfs de buren genieten van het mooie geluid en roffelen vrolijk mee op het ritme met een koek pan tegen de muur. Voor thuis gebruik prima speakers en doen niets onder voor veel duurdere.
 • Boven alle verwachtingen
  Met de nodige dosis voorbehoud deze speakers besteld. Aan die prijs ben je natuurlijk geen been kwijt en al bij al, in een surround-opstelling de kleine frontspeakers vervangen door deze zuilen zou toch niet echt een dramatische keuze mogen zijn.
  De speakers zijn prima geleverd zoals voorzien. Uiteraard meteen aangesloten. Tot mijn grote verbazing klinken deze speakers echt wel heel erg goed! Ik ga niet beweren dat audiofielen hier verschillen zullen merken met peperdure A-merken, maar prijs-kwaliteit in acht genomen is deze set echt wel heel erg goed!
  Mooie rijke klank in alle segmenten, staat bij mij wel aangesloten in een opstelling met een actieve subwoofer, maar dat laat niet weg dat deze speakers mijn verwachtingen fel overtroffen. Voor deze prijs kan je niet het risico lopen tweedehands opgeblazen of lamgespeelde speakers te kopen. Aanrader!
 • SHFT60B ZUIL LUIDSPREKER
  Zeer goede boxen , aangsloten op een grote Berhinger Inuke 3000 versterker .
  Iets gemodificeerd met wol demping en de tweeter vervangen voor een titan tweeter .
  6.5" woofers zijn voor dat formaat echt top!!!
 • Geweldig
  Nu al genoten van het prachtige geluid en dan moeten we morgen de nieuwe versterker en cd speler nog krijgen. (Onkyo). We zijn meer dan tevreden en dat zal morgen alleen maar beter worden.
 • Super speakers
  De reviews over deze speakers zijn allemaal positief, ze zijn echter nog beter dan je op basis daarvan mag verwachten..
  Ik luister nu weer met plezier naar de muziek.
  Het geluid is van hoog tot laag erg goed.
  Inderdaad liggen de meegeleverde kabeltjes helemaal onder de boxen verkleeft in de tempex; het mag de pret niet drukken.
  Aanradertje !!
 • Speakerset SFHT60B review
  Besteld, binnengekregen en uitgepakt. Goed verpakt,maar kabels lagen onderin in het piepschuim gedrukt door gewicht van de boxen. Kreeg deze niet meer schoon ,omdat het schuim vergroeid was met de kabel. Kabels in plastic zakje verpakken is zeker aan te raden voor fabrikant.
  Boxen aangesloten en wat een verschil in geluid met mijn oude boxen van Studiotech. Waren ook goed, maar deze zijn qua geluid helder. Via TV gauw YOU TUBE kanaal opgezocht en Deep Progessive House erop. Met surround system mooi afstellen en genieten maar. Wel boxen vrij van de muur houden vanwege bas reflectie aan de achterzijde van de box. En de prijs: dubbel en dwars waard!
 • Shft60b Zuil Luidspreker Set 2x 6.5" - Zwart .
  Lekker geluid netjes geleverd. zeker doen
 • top set
  gewoon top had niet verwacht maar heb er staan van jvc die gaan er uit voor nog een set ik bestel zo direct tweede set
 • Toon 10
 • Toon 20
 • Toon 50

Artikelen 1 tot 29 van 29 in totaal


Hoe waardeer je dit product? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Kwaliteit

Bestel dit product

Normale prijs: € 119,95

Special Price € 99,90