ADE - Iedere DJ begon met...

Amsterdam Dance Event 2018

Naar verwachting wordt de 30e editie opnieuw grootser dan ooit! Tijdens dit festival dat dit jaar gehouden wordt van 17 tot en met 21 oktober wordt onze hoofdstad volledig overgenomen door liefhebbers van elektronische muziek van over de hele wereld. Er zijn optredens van meer dan 2500 artiesten op bijna tweehonderd locaties.


DJ worden is de droom van velen

Hoewel het leven in de spotlights natuurlijk niet altijd rozengeur en manenschijn is is het voor velen een droom om een carrière zoals bijvoorbeeld Martin Garrix op te bouwen. Natuurlijk is dit helaas maar voor weinigen weggelegd maar met groot denken, geloof in jezelf, een flinke passie en héél veel vlieguren kun je ver komen! Wij schreven in het verleden al eens een blog om jonge DJ's op weg te helpen bij hun eerste stappen richting een succcesvolle DJ-carrière: Blog: Stappenplan voor een kersverse DJ.


Iedere DJ begon met zijn 1e DJ set

Omdat de beginnende DJ vaak een beperkt budget heeft voor het aanschaffen van zijn apparatuur denken wij mee :) Tijdens het Amsterdam Dance Event 2018 profiteer je namelijk van korting op onze speciaal geselecteerde DJ sets die je op deze pagina vindt!