Draadloze DMX set met 6x BBP W-DMX zender / ontvanger
299,00 Regular Price 389,70

Draadloze DMX set met 6x BBP W-DMX zender / ontvanger

SKU
60001123
Waardering:
9.7 /10
299,00 Regular Price 389,70
Je bespaart 90,70
Draadloze DMX set met 6x BBP W-DMX zender / ontvanger aanpassen
-
+

Op voorraad

 • Bestel voor 23:59 uur en het wordt morgen gratis bij je bezorgd!
 • Gratis binnen 30 dagen te retourneren
 • 2 jaar garantie op het hele assortiment
 • Altijd de laagste prijs
Omschrijving

Met deze set van 6 BBP W-DMX draadloze DMX zenders/ontvangers creëer je simpel en snel een draadloze DMX set up. Elke unit kan als zender of als ontvanger gebruikt worden zodat je alle kanten op kunt. Zo maak je elke DMX controller draadloos waarna je met deze set nog 5 ontvangers over hebt voor draadloze aansturing van je DMX fixtures. Meer ontvangers nodig? Geen probleem, het aantal ontvangers kan onbeperkt uitgebreid worden. Indien je gebruikt maakt van meerdere controllers is er geen vuiltje aan de lucht want met de BBP W-DMX is het mogelijk om 7 draadloze DMX set ups naast elkaar gebruiken zonder dat ze met elkaar interfereren. Je kunt dus, indien gewenst, meerdere van deze sets naast elkaar gebruiken waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn evenals het gemak.

Draadloos én bekabeld

Alles draadloos is natuurlijk erg makkelijk en je kunt er dan ook voor kiezen om in elk DMX lichteffect wat je hebt een ontvanger te steken om ze zo draadloos via DMX aan te kunnen sturen. Maar soms is dat onnodig als je bijvoorbeeld een aantal DMX fixtures dicht bij elkaar hebt hangen. In dat geval is het ook mogelijk om deze onderling bekabeld te verbinden en de eerste fixture van die groep te voorzien van een draadloze DMX unit. Zo kan je meerdere (groepen) DMX fixtures aansluiten met slechts één ontvanger (per groep) en een aantal DMX kabels. Uiteraard ben je vrij om elke fixture het gewenste startadres te geven, hierin zijn geen beperkingen t.o.v. het gebruik van DMX kabels.

DMX controller met draadloze DMX

Ben je in het bezit van een DMX controller met draadloze DMX ingebouwd? Dan kan je deze 6 BBP W-DMX units allemaal gebruiken als draadloze DMX ontvanger.


Kenmerken

 • Compacte zender / ontvanger met XLR aansluiting (3-pin XLR, m/v)
 • Werkt met elke DMX controller en elk DMX lichteffect
 • Inclusief verloop voor aansluiting op een DMX controller
 • Werkfrequentie: 2.4GHz
 • Afstand: 400 meter bij vrij zicht
 • Levering inclusief 230Vac/50Hz netadapter (5V, 500mA)
Specificaties
SKU
60001123
Merk
BeamZ
DMX
Ja (Draadloos)
Oplaadbare accu
Nee
EAN Code
8720105711213
Dit zit er in deze set:
BeamZ BBP W-DMX draadloze DMX zender / ontvanger BeamZ BBP W-DMX draadloze DMX zender / ontvanger

Omschrijving

De BeamZ BBP W-DMX draadloze DMX zender / ontvanger is een handige universele accessoire voor het aanleggen van een draadloze DMX installatie. Sluit een BBP W-DMX aan op een DMX controller als zender en sluit er een aan op een lichteffect en het DMX signaal wordt draadloos verzonden (voor deze opstelling zijn twee BeamZ BBP W-DMX units nodig). Het gebruik van meerdere ontvangers op één zender is mogelijk en het is zelfs mogelijk om bijvoorbeeld twee DMX controllers te gebruiken omdat elke zender over 7 universes beschikt. Alles wat met een bekabeld DMX systeem kan kan in feite ook met deze BBP W-DMX zender / ontvanger. Het is dus ook mogelijk om 1 ontvanger te gebruiken bij het eerste lichteffect en daarna de overige lichteffecten bekabeld door te verbinden. Ideaal als het aanleggen van kabels geen optie of erg veel werk is. De BeamZ BBP W-DMX zender / ontvanger is ook perfect voor gebruik in vaste installaties. De BBP W-DMX wordt geleverd inclusief een verloop zodat hij zowel op de uitgang van een DMX controller als op de ingang van een lichteffect aangesloten kan worden.

Let op: De BBP W-DMX kan met elke DMX controller of interface gebruikt worden, behalve de BeamZ DMX384 DMX controller.


Let op!

De BeamZ BBP W-DMX is te gebruiken als zender óf ontvanger. Voor een draadloze overdracht zijn er twee nodig, een als zender en een als ontvanger.
Met onze Beamz BBP W-DMX universele draadloze DMX set heb je een complete draadloze DMX set (zender én ontvanger).

Kenmerken

 • Compacte zender / ontvanger met XLR aansluiting (3-pin XLR, m/v)
 • Werkt met elke DMX controller en elk DMX lichteffect
 • Inclusief verloop voor aansluiting op een DMX controller
 • Werkfrequentie: 2.4GHz
 • Afstand: 400 meter bij vrij zicht
 • Levering inclusief 230Vac/50Hz netadapter (5V, 500mA)

Reviews

Schrijf uw eigen review
Schrijf een review over:Draadloze DMX set met 6x BBP W-DMX zender / ontvanger
Uw waardering
Chatten