De beste goedkope Bluetooth speakers

De beste goedkope Bluetooth speakers

In vrijwel elk huishouden is tegenwoordig een Bluetooth speaker te vinden en dat heeft meerdere redenen. In deze blog beschrijven we een paar voordelen en vertellen we over de prijscategorieën zodat jij de beste goedkope Bluetooth speaker kan vinden.

Voordelen van een Bluetooth speaker

Zoals gezegd heeft vrijwel iedereen tegenwoordig een of meerdere Bluetooth speakers in huis en als dat niet zo is dan heb je er vast al wel eens een in de handen gehad of gebruikt. Via een Bluetooth speaker is het erg gemakkelijk om naar muziek te luisteren. We hebben een aantal van de grootste voordelen voor je op een rijtje gezet:

  • Mobiele Bluetooth speaker: Er zijn veel mobiele Bluetooth speakers op de markt. Deze mobiele Bluetooth speakers zijn voorzien van een accu waardoor je ze overal kunt gebruiken. Je kan daardoor gewoon in je tuin, in het park of in je woonkamer naar je favoriete muziek luisteren. Ideaal dus!
  • Streamen van je favoriete playlists: Elke smartphone is tegenwoordig voorzien van Bluetooth. Je koppelt je smartphone razendsnel draadloos met een Bluetooth speaker waardoor je je favoriete playlists op streamingdiensten zoals Spotify en Deezer gemakkelijk over de Bluetooth speaker af kan spelen. Dat is natuurlijk super handig!
  • Grote Bluetooth speakers: Naast kleine Bluetooth speakers zijn er ook grotere modellen. Deze zijn enorm handig voor wanneer je een feestje geeft. Je regelt de muziek heel eenvoudig en toch ben je verzekerd van voldoende volume om een knalfeest te geven.
  • Buitenspeakers met Bluetooth: Bluetooth speakers voor buiten zijn een erg handige uitkomst wanneer je buiten van muziek wilt genieten. Buitenspeakers zijn, zoals de naam al doet vermoeden, geschikt voor vaste installatie buiten en dus weerbestendig. Deze buitenspeakers met Bluetooth zijn hierdoor perfect voor installatie onder een bijvoorbeeld overkapping of veranda. Zo luister je op een fijne zomeravond of tijdens het barbecueën ook naar je favoriete muziek.
  • Gemakkelijk gebruik: Bluetooth speakers zijn erg makkelijk te gebruiken. Je koppelt je telefoon of tablet razendsnel draadloos met een Bluetooth speaker waarna je snel en gemakkelijk van je favoriete muziek geniet.

Wat kost een Bluetooth speaker?

De prijzen van Bluetooth speakers lopen heel erg uiteen. Zo zijn er veel goedkope Bluetooth speakers op de markt maar zijn er ook genoeg duurdere modellen te vinden. De prijs van een Bluetooth speaker is van een aantal zaken afhankelijk. Zo is de omvang van de Bluetooth speaker iets wat de speaker duurder of goedkoper kan maken. Een grote Bluetooth speaker zal vaak simpelweg duurder zijn dan de kleinere Bluetooth speakers. De bouwkwaliteit van de Bluetooth speaker is uiteraard ook van invloed op de prijs. Wanneer er betere materialen worden gebruikt klinkt de Bluetooth speaker beter maar dit heeft natuurlijk ook invloed op de prijs van de Bluetooth speaker. Ook de verschillende functionaliteiten waar een Bluetooth speaker over beschikt hebben invloed op de prijs van de Bluetooth speaker. Denk bijvoorbeeld aan een microfooningang of een grotere accu, het draagt allemaal bij aan de kosten en dus de prijs.

Goedkope Bluetooth speaker

Een goede Bluetooth speaker hoeft niet perse de hoofdprijs te kosten. Er zijn namelijk heel veel goedkope Bluetooth speakers die van uitmuntende kwaliteit zijn. Meestal zijn de goedkopere Bluetooth speakers wat kleiner van formaat en beschikken ze niet over al te veel andere functionaliteiten. Door enkel de basis functionaliteiten in de speaker te bouwen kunnen deze Bluetooth speakers zo goedkoop worden aangeboden. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope Bluetooth speaker wil je natuurlijk de beste voor jouw budget. Er zijn een aantal zaken belangrijk om op te letten bij goedkope Bluetooth speakers om zo de beste te vinden:

  • Grote of kleine Bluetooth speaker: Het formaat van de Bluetooth speaker heeft zoals gezegd ook invloed op de prijs. Bedenk daarom goed in welke situaties jij de Bluetooth speaker gaat gebruiken. Gebruik je hem bijvoorbeeld enkel bij feestjes of neem je jouw Bluetooth speaker mee op reis? Bij feestjes is dan een grote Bluetooth speaker aan te raden terwijl bij reizen een kleine Bluetooth speaker het handigst is.
  • Accuduur: Het is bij goedkope Bluetooth speakers belangrijk om de accuduur te bekijken. Je wil natuurlijk wel voldoende batterij voor de situaties waarin jij de speaker gaat gebruiken.
  • Geluidskwaliteit: Iedereen wil een Bluetooth speaker die de beste kwaliteit biedt voor de laagste prijs. Zo kan je bijvoorbeeld kijken naar het formaat van de woofer. Over het algemeen geldt, hoe groter de woofer van een Bluetooth speaker hoe beter deze de lage tonen weer zal geven. Dus wil je goede lage bassen? Dan is een Bluetooth speaker met een grote woofer ideaal voor jou.

Goedkope Bluetooth speakers voor in de keuken of badkamer

Het is natuurlijk hartstikke leuk om ook in je keuken of badkamer naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Er zijn diverse Bluetooth speakers die geschikt zijn voor het gebruik op deze plekken. Je kan natuurlijk kiezen voor een mobiele variant die je steeds verplaatst maar er zijn ook inbouw Bluetooth speakers. Inbouw Bluetooth speakers monteer je in het plafond van je keuken of badkamer. Elke keer wanneer je in deze ruimtes komt koppel je jouw telefoon draadloos met de speakers en speel je direct je favoriete muziek af. Daardoor geniet je van leuke muziek tijdens het koken of kan je onder de douche keihard meezingen met je favoriete top 100 nummers.

De beste Bluetooth speaker voor jouw budget

Hopelijk heb je door het lezen van alles wat in de bovenstaande tekst beschreven staat nu een duidelijk beeld van waar je op moet letten bij het kopen van een Bluetooth speaker. Natuurlijk zal het even zoeken zijn naar de beste Bluetooth speaker die het beste bij jouw wensen en budget past. Mocht je er toch echt niet uit komen neem dan gerust contact op met een van onze productspecialisten. Zij kunnen je namelijk goed adviseren over de beste Bluetooth speaker voor jouw budget.

Chatten