DAP Audio en Showtec bij MaxiAxi

Posted on 3 juli 2014 door Maarten

We zijn bij MaxiAxi constant aan het zoeken naar uitbreidingen op het assortiment. We volgen de ontwikkelingen op de markt op de voet en proberen zo snel mogelijk met nieuwe producten te komen. Ook in de breedte kijken we voortdurend of we nog producten aan het assortiment zouden moeten toevoegen. Wat ontbreekt er nog?
Sinds kort hebben we wat betreft de uitbreiding van het assortiment een grote stap gezet met het toevoegen van de merken DAP Audio en Showtec.

DAP Audio

DAP Audio biedt een groot assortiment consumentenaudio zoals speakers, versterkers, microfoons, DJ gear en nog veel meer. Het merk is zeer geschikt voor zowel de thuisgebruiker als de professional.
Check onze speciale DAP Audio productpagina waar alle producten verzameld zijn.

Showtec

Showtec is een merk dat volledig gericht is op lichteffecten. Movingheads, stroboscopen, LED lichteffecten en nog veel meer. Alles wat je event naar een hoger niveau kan brengen.
Showtec Uiteraard hebben we ook voor een productpagina ingericht waar je alle producten kunt vinden.

 

Een belangrijke voorwaarde die we altijd hebben bij het toevoegen van nieuwe merken en artikelen is dat ze goed passen bij waar MaxiAxi voor staat: Kwalitatief goede producten voor de laagst mogelijke prijs. Daar zijn we met het toevoegen van DAP audio en Showtec wederom goed in geslaagd!