5x de beste stereo set voor 2024

5x de beste stereo set voor 2024

Er zijn veel verschillende mogelijkheden wanneer je op zoek bent naar de beste stereo set. Om je te helpen bij het maken van de juiste keuze zetten wij de vijf beste stereo sets, in willekeurige volgorde, op een rij. Uiteraard leggen we in dit blog ook uit waarom dit de beste stereo sets van 2024 zijn. Ook geven we aantal goede tips om op te letten, zodat we zeker weten dat je de beste stereo set voor jouw situatie aanschaft.

Beste stereo set op een rij: onze bestsellers

  1. Audizio Tours
  2. Audizio Arles
  3. Audizio Nimes
  4. Audizio Reims
  5. Audizio Metz
 

 

1. All-in-one: Audizio Tours

De Audizio Tours wordt ook wel een compacte DAB stereo set genoemd, maar beschikt letterlijk over alle functionaliteiten, zoals dat hoort bij de beste stereo set. Dit model is voorzien van een CD-speler, Bluetooth, FM radio, DAB, USB mp3 speler en een AUX lijningang, waardoor je altijd muziek kunt streamen op je favoriete manier. Heb jij nog een hele CD-collectie op zolder liggen? Haal het dan maar snel naar beneden, want door het gemotoriseerde stijlvolle front kun je gemakkelijk CD’s plaatsen. Je kunt zelfs 100 nummers voorprogrammeren! Het is echter ook geen enkel probleem om gewoon lekker Radio 538 of Q-Music op te zetten. De Audizio Tours is de beste stereo set als je graag wilt afwisselen tussen verschillende afspeelmogelijkheden!

All-in-one: Audizio Tours

2. Audizio Arles: externe audioapparatuur aansluiting

Een Audizio Arles DAB+ stereo set is een klassiek model, maar is misschien wel de beste stereo set om externe apparaten aan te sluiten. Op een Audizio Arles kun je namelijk zonder problemen een platenspeler aansluiten. Om een platenspeler aan te sluiten op je stereo set kan het wel zijn dat je een losse RIAA voorversterker nodig hebt. Lees dit blog om erachter te komen of je een voorversterker nodig hebt. Bij de vele aansluitmogelijkheden blijft het echter niet. Dit model heeft namelijk nog een stuk meer afspeelmogelijkheden zoals DAB radio, Bluetooth en FM radio. Ook met een Audizio Arles haal je een veelzijdig audioapparaat in huis, kantoor of in je mancave!

Audizio Arles: externe audioapparatuur aansluiting

3. Audizio Metz voor de beste bass

Net als de twee voorgaande opties, die we aanwezen als beste stereo sets, is ook de Audizio Metz een goede optie om te bestellen bij MaxiAxi.com. Een Metz is voorzien van veel verschillende afspeelmogelijkheden zoals Bluetooth en CD-speler, maar vanzelfsprekend is de geluidskwaliteit het belangrijkste. Het grote voordeel van een Audizio Metz is dat het beschikt over een bass reflex systeem om de lage tonen extra te ondersteunen, waardoor je altijd optimaal geniet van je favoriete muziek! Een Audizio Metz geldt dan ook zeker als optie.

Audizio Metz voor de beste bass

4. Audizio Nimes met voet & muurbevestiging

Naast de vele opties die je hebt als het gaat om afspeelmogelijkheden, is een Audizio Nimes ook nog eens gemakkelijk op verschillende plekken te gebruiken. Dit model kun je zowel op een voet plaatsen als aan een muur monteren, waardoor je het zowel op je nachtkastje kunt zetten als aan een wand in de woonkamer kunt bevestigen. Doordat je een Nimes ook op je slaapkamer kunt plaatsen, is het ook gemakkelijk dat de stereo set is voorzien van de wekkerfunctie. Met deze stereo set is het bijna onmogelijk om je nog te verslapen voor een school- of werkdag! Zowel in de slaapkamer als woonkamer geldt een Audizio Nimes ook wel als de beste stereo set.

Audizio Nimes met voet & muurbevestiging

5. Audizio Reims met afneembare speakers

De Audizio Reims is een heerlijke stereo set en heeft ook nog eens de mogelijkheid om de speakers van het apparaat af te halen. Doordat je de speakers zowel vast als los kunt gebruiken, is het perfect op verschillende plekken. Met de speakers vast aan je stereo set kun je ‘m goed gebruiken in de slaapkamer, terwijl je heerlijk stereo geluid krijgt wanneer je de speakers los haalt. Door de speakers een eindje uit elkaar te zetten, geniet je van optimaal en ruimtelijk stereo geluid. Wil je dus écht dat ruimtelijke geluid ervaren? Dan is de Audizio Reims met afneembare speakers de beste stereo set voor jou!

Audizio Reims met afneembare speakers

Extra opties bij de beste stereo sets

Nu je een goed beeld hebt van de vijf beste stereo sets, is het ook goed om te weten waar je verder nog op moet letten om tot de beste keuze te komen. Het voordeel bij stereo sets is namelijk dat ze erg multifunctioneel ingezet kunnen worden. De onderstaande extra opties zorgen er zeker voor dat deze apparaten als één van de beste audio-oplossingen worden gezien.

  • Geïntegreerde klok: Het mooie van een geïntegreerde klok op de beste stereo sets is dat je precies weet hoe laat en welke datum het is. Ook kun je ‘m als wekker gebruiken, doordat er verschillende wekkerfuncties op je stereo set zitten.
  • Helder Lcd-scherm: Een andere handig optie is het overzichtelijke Lcd-scherm, die vrijwel altijd op een stereo set te vinden is. Op de display kun je onder andere de zender, artiest en nummers vinden.
  • Afstandsbediening: Stereo sets beschikken eigenlijk altijd wel over een afstandsbediening voor optimaal bedieningsgemak. Hierdoor hoef je niet uit je luie stoel om een andere zender of afspeelmogelijkheid op te zetten.
  • Ingebouwde USB-lader: Een andere optie die vaak voorkomt, is de mogelijkheid om jouw telefoon of tablet op te laden. Je hoeft alleen maar je oplaadkabel in de USB-poort te pluggen en je mobiel aan de lader te leggen. Ideaal als je toch in de buurt van de stereo set bent.
  • Voorkeuzezenders: Vaak is het ook mogelijk om voorkeuzezenders te programmeren in het geheugen van je audioapparaat. Hierdoor kun je eenvoudig naar je favoriete zenders zonder te hoeven zoeken.

De beste stereo set voor ieder budget!

Na het lezen van dit blog weet je precies welke kwaliteiten de beste stereo sets hebben. Zoals je van MaxiAxi gewend bent, kun je altijd bij ons terecht voor betaalbaar licht en geluid en daarom zijn ook de beste stereo sets voor ieder budget te vinden. Heb je nog vragen voor onze productspecialisten? Neem gerust contact op!

Gerelateerde producten

Chatten