Elektrische drumstellen

Filter

Een elektrisch drumstel heeft tal van voordelen. Het grootste voorstel is natuurlijk dat het digitaal is, dit zorgt dat je helemaal los kunt gaan op een elektrisch drumstel zonder dat iemand anders het hoort. 

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Vind jij het heerlijk om je lekker uit te leven op een elektrisch drumstel? Bij MaxiAxi kun je terecht voor het kopen van elektrische drumstellen waar jij heel veel plezier mee kunt beleven. Met onze elektrische drumstellen kun je het ultieme drumplezier beleven en dat terwijl het geluid vele malen stiller is dan wanneer je drumt op een akoestisch drumstel. Daar zijn je buren vast erg blij mee.

De voordelen van elektrische drumstellen

Elektrische drumstellen hebben veel voordelen in vergelijking met akoestische drumstellen. Zo zijn ze een stuk stiller en heb je de mogelijkheid om met een koptelefoon op te oefenen. Verder geldt dat je met een elektrisch drumstel verschillende drumkits kunt oefenen. Zo heb je dus een varia aan geluiden die je kunt uitproberen. Verder geldt dat je bij de meeste e-drums over de mogelijkheid beschikt om je drumsessie te op te nemen. Zo kun je dus later terugluisteren wat je hebt gespeeld.

Aanbod

Je kunt bij ons terecht voor een divers aanbod met elektrische drumstellen. Wij vinden het belangrijk dat je voor een lange tijd plezier kunt beleven van jouw aankoop en daarom bieden wij alleen elektrische drumstellen aan van topkwaliteit. Per elektrische drum staat precies aangegeven wat de specificaties zijn. Let hier altijd goed op als je een elektrische drum wilt kopen, want zo weet je zeker dat je iets koopt wat helemaal matcht bij jouw eisen en wensen.

Meer weten over elektrische drumstellen?

Bekijk ons aanbod met elektrische drumstellen en bestel jouw favoriet. Waar moet jouw ideale elektrische drumstel aan voldoen? Per elektrische drumstel worden er ook altijd diverse toebehoren bijgeleverd. Denk bijvoorbeeld aan drumstokken, bekabeling, een drumsleutel en ga zo maar verder. Kijk altijd goed naar de uitgebreide leveringskenmerken zodat je precies weet wat je in huis haalt. Heb je nog vragen en kun je wel wat advies gebruiken? Wij staan graag voor je klaar en vertellen je meer zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten bij het kopen van een elektrisch drumstel die helemaal past bij jouw eisen en wensen.